K-M-K.dk


Go to content

Ledelsen har..

Læserbreve

     
 

"Ledelsen har et stort ansvar for mobning".......26-12-06

ARBEJDSMILJØ

Godt gået! Connie Hansen (FS 22/12). Det er utrolig flot, at du står frem med din historie, så der kan blive sat mere fokus på, hvor vigtigt et godt psykisk arbejdsmiljø er. Og hvilke store menneskelige omkostning, et dårlig psykisk arbejdsmiljø kan have.

I disse stressede tider er det utrolig vigtigt, at man er en god kollega og bakker hinanden op. Bare en enkelt dårlig kollega kan ødelægge en ellers god arbejdsplads.

Ledelsen har et stort ansvar i det psykiske arbejdsmiljø og skal ikke finde sig i, at nogen af deres medarbejdere bliver udsat for mobning.

Men man skal også selv kunne se en sag fra to sider: hvilket signal udsender jeg selv osv.

Jeg har været på flere forskellige arbejdspladser, en endda i 23 år, og har arbejdet sammen med mange forskellige mennesker og må da indrømme, at der jo altid vil være nogle, man ikke svinger lige godt med, men derfra og så til at moppe, det er forfærdeligt.

Jeg har også oplevet dårlige kolleger, som direkte lyver, misundelse m.m. for at hytte deres eget skind. Men jeg har ofte erfaret, at de, der mobber, tit er nogle, der er usikre på deres eget job og bange for konkurrence. Den, der er offeret, er tit meget dygtig til sit job.

De fleste steder, jeg har været, har vi har haft meget humor og drilleri - det skal der også være plads til - det skal jo helst være sjovt at gå på arbejde. Jeg har selv erfaret og foretrækker at arbejde sammen med mænd, der er mere bøvl, hvis det er ene kvinder må jeg desværre indrømme. Jeg skal ikke undlade at sige, at jeg har haft mange gode kvindelige kolleger, men nogle af de "allerbedste har været mænd". Jeg foretrækker at arbejde i blandede grupper.

Jeg er selv brændt ud af stress og tager ud og holder foredrag om dette emne - og giver mine bud på godt og dårligt arbejdsmiljø og gode/dårlige kolleger, og jeg oplever meget stor interesse om dette emne.

Jeg hører mange dårlige eksempler på, hvordan ledere og kolleger behandler hinanden - det er forfærdeligt - og giver mange store menneskelige omkostninger - endda nogle for resten af deres liv.

Jeg synes, det er et rigtigt godt initiativ fra HK's side. Det kan ikke siges for tit, hvor vigtigt et godt arbejdsmiljø er for både ledelse og medarbejdere..

 

Back to content | Back to main menu
der langjährige audemars piguet, ari.Nike Air Footscape Magista Flykni botschafter, basketball - star lebron james endlich erhält seine uhr & # 8211,NIKE AIR MAX FLAIR MENS audemars piguet, ari.Nike Flyknit Chukka royal oak offshore chronograph lebron james.rose gold,Nike Air Huarache titan und keramik eingesetzt wurden,Adidas ZX 700 über eine neue dimension ist das original, schön und ziemlich einzigartig in sachen aussehen.NIKE AIR MAX 2017wir kredit audemars piguet,NIKE AIR MORE UPTEMPO ari. sehr für die allgemeine entwicklung der high - end - groß - sport - uhren, fortsetzung von hublot später in größerem maßstab, aber natürlich zu einem niedrigeren preis.Nike Air Zoom Elite 9die wahl der rose gold und die hellgraue krokodil - ist hervorragend und die gleiche farbe combo werden während der gesamten zusehen.NIKE AIR MAX 90 ULTRA 2.0 FLYKNITnur 600 stück weltweit, die neue audemars piguet, ari.Adidas Yeezy Boost 750 royal oak offshore chronograph lebron james ist zum preis von $51500 usd.