K-M-K.dk


Go to content

Venstre ikke..

Læserbreve

     
 

"Venstre ikke ærlige".......06-02-07

POLITIK

Jeg har også stor respekt for andre mennesker med en anden politisk holdning, men jeg har ikke respekt for mennesker, som prøver at føre vælgerne bag lyset, hr. Lilleholt.

Som helt ung, blev jeg ansat i Boligforeningen Højstrup og nåede at arbejde sammen med stifterne af Højstrup, nogle af arbejderbevægelsen store kæmper i Odense, Thorvald Christensen, Erik Jensen, Erling Olsen m.fl.
Jeg har hørt om deres kamp for oprettelsen af Højstrup (1947). Det foregik på en arbejdsplads i Odense, hvor Thorvald var tillidsmand, så derfor har vi altid holdt fanen højt i Højstrup, og ladet beboerdemokratiet vokse og gro, for her er det nemlig beboerne, der bestemmer. Her virker demokratiet..


Så jeg kan ikke stiltiende se til, at I nu vil sælge ud af vore lejeboliger. Du vil vel ikke påstå, at I ikke har nedlagt Boligministeriet i jeres regeringstid?

I min mangeårige ansættelse har vi ikke haft andet end "bøvl" hver gang, der kom en borgerlig regering, f.eks. to pct.-begrænsningen i lejeforhøjelser, en kæmpe arbejdsbyrde og forringelse af vedligeholdelsen af boligerne. Det var, hvor der kunne spares - når skatter og afgifter steg mere end to pct.

Hvem tror du skulle betale for det? Lejerne selvfølgelig. Der er mange andre eksempler. Hetzen på boligbevægelsen hver gang, vi har en borgerlig regering.

Jeg vil ikke håbe for dig, at du bliver syg, men det har jeg prøvet - langvarig sygdom, som jeg har kæmpet med i snart ti år, udbrændt af stress, og jeg blev desværre førtidspensionist i 2003. Så jeg har oplevet alle jeres justeringer, mistænkeliggørelse, ressourceprofil m.m. Først nedturene hver gang, der kom et brev fra kommunen med truslen om kontanthjælpen. Min mand arbejder som jord- og betonarbejder og blev også fyret i den periode - så var der jo kun den fede understøttelse - to drenge under uddannelse, en endda på efterskole. Så er man ikke syg, bliver man det i hvert fald af spekulationer på økonomi.

Under lave indkomster nævner du de selvstændige. Ja, de har jo helt andre regler end lønmodtageren. Så derfor er jeg også blevet selvstændig fra 1. januar 2007. Desværre, men jeg forbliver socialdemokrat.

I er gennemskuet, selv om I lover en ældrecheck eller lignende. Hvad hjælper det, når servicen forringes, og de dårligt kan blive passet. Er de heldige, kan de få et ugentligt bad.

Skellene mellem rig og fattig er blevet større i jeres regeringstid.

 

Back to content | Back to main menu
der langjährige audemars piguet, ari.Nike Air Footscape Magista Flykni botschafter, basketball - star lebron james endlich erhält seine uhr & # 8211,NIKE AIR MAX FLAIR MENS audemars piguet, ari.Nike Flyknit Chukka royal oak offshore chronograph lebron james.rose gold,Nike Air Huarache titan und keramik eingesetzt wurden,Adidas ZX 700 über eine neue dimension ist das original, schön und ziemlich einzigartig in sachen aussehen.NIKE AIR MAX 2017wir kredit audemars piguet,NIKE AIR MORE UPTEMPO ari. sehr für die allgemeine entwicklung der high - end - groß - sport - uhren, fortsetzung von hublot später in größerem maßstab, aber natürlich zu einem niedrigeren preis.Nike Air Zoom Elite 9die wahl der rose gold und die hellgraue krokodil - ist hervorragend und die gleiche farbe combo werden während der gesamten zusehen.NIKE AIR MAX 90 ULTRA 2.0 FLYKNITnur 600 stück weltweit, die neue audemars piguet, ari.Adidas Yeezy Boost 750 royal oak offshore chronograph lebron james ist zum preis von $51500 usd.